Predsednik opštine uručio poklon kolica roditeljima čije su bebe rođene u avgustu i septembru

U skupštinskoj sali održana je podela kolica za bebe koje su rođene u avgustu i septembru ove godine. Predsednik opštine Bojan Stević uručio je ovom prilikom 80 kolica i napomenuo da je GO Lazarevac od početka godine podelila ukupno 350 poklon kolica sa nosiljkom. Najavio je i podelu autosedišta za bebe koje su rođene do juna meseca ove godine a čiji su se roditelji prijavili na Javani poziv koji je raspisala GO Lazarevac.

Gradska opština Lazarevac po prvi put ove godine počela je sa sprovođenjem podele kolica za bebe. Do sada je u toj akciji dodeljeno oko 350 kolica roditeljima koji su se do ovog momenta prijavili na Javni poziv. Kolica je sa saradnicima podelio predsednik opštine Bojan Stević za bebe rođene tokom avgusta i septembra meseca. On je pozvao sugrađane koji nisu dobili kolica, da se jave sa potrebnom dokumentacijom u zgradu Gradske opštine Lazarevac, kako bi ostvarili ovo pravo. Dodao je da je ovo možda skroman poklon opštine ali svakako predstavlja pomak i da će se opština truditi u skladu sa svojim mogućnostima da pomogne svim roditeljima.

Stević je podsetio da opština Lazarevac dodeljuje i sedišta za bebe koje su napunile šest meseci. Svi zainteresovani za ovu donaciju mogu se prijaviti u zgradi opštine Lazarevac, u kancelariju broj 13.

Predsednik je napomenuo da je od 2020. godine natalitet u Lazarevcu u porastu i da je dosta beba rođeno i u lazarevačkom porodilištu.

Roditeljima koji su danas prisustvovali predaji kolica Stević je poručio da što više vremena provode sa svojom decom i da im posvete svu pažnju kako bi izrasli u dobre i poštene mlade ljude.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA