Održana 18. sednica Skupštine GO Lazarevac, Dušan Jevremović novi zamenik sekretara skupštine

Na 18. sednici Skupštine GO Lazarevac za zamenika sekretara skupštine imenovan je Dušan Jevremović diplomirani pravnik iz Lazarevca. Izabran je jednoglasno a 43 odbornika podržalo je njegov izbor.  Predlozi o kojima se odlučivalo skraćeno odnosili su se na produženje mandata vršiocima dužnosti direktora Javnog preduzeća za izgradnju Lazarevca i Centra za kulturu. Na narednom skupštinskom zasedanju, koje će biti održano do kraja godine, odbornici će raspravljati o budžetu za 2023. godinu.

Skupština GO Lazarevac

Novi zamenik sekretara Skupštine GO Lazarevac je diplomirani pravnik Dušan Jevremović, koji je u periodu od 2010. do 2012. godine obavljao funkciju sekretara Skupštine. Jevremović ima položeni stručni ispit za rad u organima uprave i radno iskustvo od 24 godine. Jevremović je dobio podršku svih lazarevačkih odbornika.

Dušan Jevremović
Dušan Jevremović

Na današnjem zasedanju produžen je mandat vršiocima dužnosti direktora Javnog preduzeća za izgradnju Lazarevca i Centra za kulturu, na period od šest meseci, rekao je u izjavi za medije Bojan Sinđelić, predsednik Skupštine.

Odbornici opozicije imali su zamerke na određene infrastrukturne probleme u našoj opštini i izneli su određene predloge.

Odbornici Skupštine GO Lazarevac

Današnjoj sednici nije prisustvovao predsednik opštine Bojan Stević, koji je sa direktorom lazarevačkog komunanalnog bio na sastanku u Ministartvu finasija, kako bi se dogovorile mere o oporavku ovog preduzeća, kaže predsednik Skupštine.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Sinđelić dodaje da će se na narednom skupštinskom zasedanju donositi odluka o budžetu za 2023. godinu a očekujemo razvojni budžet koji će se u najvećoj meri utrošiti na razvoj infrastrukture.

Naredno skupštinsko zasedanje u Lazarevcu biće nakon održavanja gradske sednice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA