BeogradLazarevacVesti

Predstava „Bilo jednom na Brijunima“ 15. februara u Lazarevcu

Film „Nedelja“ koji je oživeo uspomenu na najomiljenijeg muzičara Džeja Ramadanovskog potpuno je fascinirao publiku i počeo je da obara rekorde sa više od 100.000 gledalaca za samo pet dana prikazivanja. Zbog velikog interesovanja lazarevačke publike, ovaj film biće prikazan tokom četiri dana u bioskopu Centra za kulturu. Za sam kraj januara scenski program obeležiće gostovanje predstave „Šećer je sitan, osim kada je kocka“ i stand up nastup Neše Bridžisa. U ferbuaru u Centru za kulturu gostuje predstava Bitef teatra „Bilo jednom na Brijunima“ koja je na programu 15. a karte su već u prodaji.

Lazarevčani su iskazali veliko interesovanje za ovu filmsku priču „Nedelja“, što je rezultiralo dodatnim prikazivanjem kako bi svi ljubitelji sedme umetnosti imali priliku da pogledaju priču o pevaču Džeju Ramadanovskom. Prikazivanje će trajati četiri dana a pored ovog filma na repertoaru bioskopa je i film „Lesi“.

Uz to, Centar za kulturu priprema uzbudljiv scenski program za kraj januara. Gostovanje predstave „Šećer je sitan, osim kada je kocka“ obećava nezaboravno iskustvo smeha i zabave. Stand up nastup Neše Bridžisa dodatno će začiniti veče humorom i duhovitošću a na programu je 31. januara.

Februar će doneti još jedno sjajno izvođenje u Centru za kulturu, ovoga puta u vidu predstave „Bilo jednom na Brijunima“ u izvođenju Bitef teatra. Ova predstava zakazana je za 15. februar, a karte su već u prodaji. Svi ljubitelji pozorišta imaju priliku da dožive izuzetnu atmosferu ove predstave i uživaju u kvalitetnom umetničkom doživljaju.

Naјpоsećeniјa mađiоničarska predstava „Magična kоmediјa“ mađioničara Strahinje na programu je 10. februara a cena ulaznice je 700 dinara. Strahinјin јedinstven interaktivan pristup оmоgućiće deci da budu mađiоničari na sceni, a na kraјu će dоbiti i magični pоklоn.

Lazarevčani su pozvani da uživaju u bogatom kulturnom programu koji Centar za kulturu priređuje tokom narednih dana uz raznovrsne umetničke sadržaje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA