Predstava „Zašto i kako ubiti muža“ oduševila Lazarevčane

U sklopu manifestacije „Kulturno leto“, na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac izvedena je pozorišna hit predstava „Zašto i kako ubiti muža“. Adaptaciju i režiju ove urnebesne komedije potpisuje Rade Vukotić a igraju Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović. Predstava je premijerno izvedena 3. marta u beogradskoj „Akademiji 28“ i od tada se uspešno izvodi širom zemlje i regiona.

Odgovore na nesvakidašnje pitanje zašto i kako ubiti muža, Lazarevčanima su u ispred Centra za kulturu, na duhovit i kreativan način dali glumci Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović, koji su još jednom posetiocima priredili mnogo smeha. Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzalnom temom – kako preživeti različite kategorije muževa i kako se “rešiti” istih, uz konačni zaključak da ljubav i razumevanje pobeđuje sve, te da je život u dvoje daleko lepši.

Nataša i Peđa su nam otkrili šta se u stvari krije iza ovog naslova i koliko se replike i sa scene, reflektuju na njihov odnos sa životnim partnerima.

Pozorišna predstava “Zašto i kako ubiti muža”, sa Natašom Aksentijević i  Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama, uskoro postaje serija. Producent i reditelj Rade Vukotić došao je na ideju da urnebesnu komediju, rađenu prema tekstu Antonija Amurija, preseli na mali ekran, a dvoje glumaca ju je prihvatilo sa oduševljenjem.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA