Održan Memorijalni turnir u pecanju “Milivoje Filipović Fića”

U organizaciji Kluba ribolovaca Lazarevac na jezeru Stara Očaga održan je drugi po redu Memorijalni turnir u pecanju “Milivoje Filipović Fića”. U takmičarskom delu učestovalo je 25 takmičara iz cele Srbije. Za prva tri mesta obezbeđeni su prigodni pokloni i pehari.

Po drugi put na staroj Očagi okupili su se ribolovci iz Lazarevca, Obrenovca, Aranđelovaca i okolnih gradova kako bi se družili u čast Milivoja Filipovića Fiće. Memorijalni turnir održan je drugu godinu za redom a i ove godine pecalo se na plovak. Ove godine za prva tri mesta opredeljene su prigodne nagrade i pehari, a turnir su podržali Sindikati Kolubara Prerade i Metala.

Turnir je ove godine okupio oko 25 ribolovaca koji pecaju i preko tri decenije. Pecalo se na plovak i oko četiri sata a bodovala se sva riba.

Neki su imali malo više sreće pa su upecali dovoljno ribe za pobedu. Pored uživanja u ribolovu, ovi ljudi uživaju u prirodi i lepoti jezera na staroj Očagi i dodaju da će i naredne godine organizovati ovaj turnir.

Nakon podele pehara i proglašenja najboljih, ribolovci su nastavili druženje i uživanje na jezeru uz kotlić I ribolovačke priče.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA