BeogradLazarevacVestiZdravlje

Predstavnici ASNS-a Doma zdravlja Lazarevac uručili paketiće deci zaposlenih

U svečanoj sali biblioteke „Dimitrije Tucović“ predstavnici Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Srbije Doma zdravlja Lazarevac uručili su novogodišnje paketiće deci zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Uz novogodišnje pesmice i druženje sa Deda Mrazom, po prvi put je organizovana podela paketića na ovaj način, kaže Suzana Stoisavljević predsednica ASNS Doma zdravlja Lazarevac i dodaje da su deca naše najveće bogatstvo, a njihova radost i osmeh na licu najveća nagrada i razlog za jedno ovakvo druženje.

Uz druženje sa Deda Mrazom, novogodišnje pesmice i paketiće u svečane sali biblioteke „Dimitrije Tucović“, radost i osmeh mališana zračili su jače nego ikada pre, zahvaljujući inicijativi Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Srbije Doma zdravlja Lazarevac. U prazničnom duhu, predstavnici ove asocijacije su se potrudili da ulepšaju deci zaposlenih, u ovoj važnoj zdravstvenoj ustanovi, predstojeće praznike. Suzana Stoisavljević, predsednica ASNS Doma zdravlja Lazarevac, istakla je da je ovo prvi put da je organizovana podela novogodišnjih paketića na poseban način. Svečanost je bila obogaćena novogodišnjim pesmicama, a vrhunac je bio susret sa Deda Mrazom koji je uveseljavao mališane svojim prisustvom i poklonima.

Ovaj događaj nije samo pružio radost deci, već je i simbolizovao zajedništvo i brigu o članovima asocijacije, a pored podele paketića ovaj sindikat trudi se da svojim zaposlenima pruži podršku u svim segmentima rada ali i odlasku na rekreacije, ističe Suzana Stoisavljević.

Trudićemo se da i narednih godina organizujemo podelu paketića na ovaj način ali i da nastavimo da pružamo podršku u svim oblastima našim zaposlenima, koji su zaista važna karika u sistemu zdravstva u našoj opštini ali i šire, kaže Suzana Stoisavljević, predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Srbije Doma zdravlja Lazarevac.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA