Podeljeni novogodišnji paketići za najmlađe Vreočane

Povodom Pravoslavne Nove godine savet MZ Vreoci podelio je tradicionalno novogodišnje paketiće za najmlađe stanovnike Vreoca, Novog Medoševca i Medoševca. Uz pomoć GO Lazarevac najpre su podeljeni paketići u prostorijama KUD-a ”Diše Đurđević” i OŠ ”Diša Đurđević” u MZ Novi Medoševac, a zatim svim mališanima mlađeg uzrasta u Vreocima. Zbog problema sa izborom nove lokacije za verske objekte od tradicionalnog dočeka se odustalo.

U okviru tradicionalnog obeležavanja Pravoslavne Nove godine, Savet MZ Vreoci i ove godine je pre svega posebnu pažnju posvetio najmlađima. Paketići su uz pomoć opštine Lazarevac pripremljeni za decu iz Vreoca, Novog Medoševca i Medoševca.

Zbog nesuglasica o lokaciji na koju će biti premešteni verski objekti iz Vreoca, savet mesne zajednice je odlučio da tradicionalnog dočeka nove godine po julijanskom kalendaru neće biti.

Na ovaj način nastavljena je uspešna saradnja sa OŠ ”Diša Đurđević” u Novom Medoševcu, a direktorka škole Marija Šarović  je zahvalila predstavnicima MZ Vreoci.

Marija Šarović, direktorka OŠ "Diša Đurđević"
Marija Šarović, direktorka OŠ “Diša Đurđević”

Na prigodnoj svečanosti predstavnici saveta MZ Vreoci mališanima su podelili paketiće u prostorijama KUD-a Diša Đurđević u Lazarevcu. Po tradiciji paketiće je delio Deda Mraz, a radost, smeh i veselje ni ovoga puta nisu izostali. Najmlađi ovog KUD-a svakako su zaslužili poklone imajući u vidu njihov rad, trud tokom učenja novih koreografija i brojne nastupe.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA