BeogradLazarevacSportVesti

Preskakanje vijače 12 sati kao podrška humanosti

Lazarevačko udruženje za edukaciju i motivaciju ‘’Strength camp’’ u subotu 28. jula od 12 do 24 sata na sportskom terenu kod doma zdravlja preskakaće vijaču i na taj način dati podršku Marku Nikoliću koji će za 20 dana pretrčati 1000 kilometara kako bi animirao javnost da se sakupi oko 50.000 evra za lečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović iz Aleksinca.

Vijača-5

Dušan Stevanović, Dragan Miličić, Miloš Simić i Dejana Marković članovi su lazarevačkog udruženja ‘’Street camp’’ i odlučni u nameri da dvanaest sati preskaču vijaču kako bi podržali humani cilj i pozvali sugrađanje da se uključe u akciju prikupljanja novca za lečenje malene Teodore Cvetanović iz Aleksinca.

Vijaca-4

Organizovali smo se u želji da budemo deo borbe za jedan ili više života. Nas četvoro je zadalo sebi cilj da za 12 sati skočimo ukupno 100 000 ili više ponavljanja. Ostale pozivamo da dođu i skaču pored nas da nas podrže. Nadamo se da će biti još ovakvih akcija – izjavila je Dejana Marković.

Fitnes ekspert i motivacioni govornik Marko Nikolić (31) trči 1.000 kilometara od Niša do Atine, kako bi animirao javnost da se sakupi oko 50.000 evra za lečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović. Poziv je upućen svim sugrađanima koji preskakanjem vijače mogu podržati ovu inicijativu.

Preskakanje-vijače

Teodora boluje od autoimune bolesti hemofagocitna linfo hitiocitoza (HLH) i potrebno joj je lečenje u Bolonji. Teodori se može pomoći slanjem SMS poruke sa brojem 494 na 3030.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA