BeogradLazarevacVesti

Promocija sporta u Stop Shop-u u subotu 28. jula

U cilju promocije sporta, pokazujući svoju društvenu odgovornost kompanija “Stop Shop“ svakog poslednjeg vikenda u mesecu organizuje sportska dešavanja. Ovoga puta 28. jula od 18 do 20 časova svoje članove i aktivnosti predstaviće škola fudbala “Kalimero“ i atletski klub “Lazarevac“.

Stop Shop u Lazarevcu

U cilju da animiraju najmlađe posetioce, promovišu zdrave načine života i lazarevačke sportske klubove, pokazujući svoju društvenu odgovornost predstavnici lazarevačkog “Stop Shop-a“ ostvarili su saradnju sa gotovo svim sportskim udruženjima i klubovima, među njima i najmlađa ali i najperspektivnija škola fudbala “Kalimero“.

stop-shop-1

Atletiku kao sport koji postaje sve popularniji ali i svoje uspehe predstaviće atletski klub “Lazarevac“. Tom prilikom najmlađi posetioci “Stop Shopa“ moći će da provere svoju brzinu i za koje vreme će istrčati deonicu dugu 20 metara.

Atletski klub
Atletski klub „Lazarevac“

Kako su nam otkrili organizatori u neposrednoj blizini dečijeg igrališta biće postavljeni atletski i fudbalski poligoni, mini fudbalsko igralište i startna traka za trčanje. Događaju će prisustvovati blizu 80 članova oba sportska kluba. Ova sportska manifestacija u lazarevačkom “Stop Shop-u“ organizuje se 28. jula od 18 do 20 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA