BeogradLazarevacVesti

Pri kraju manifestacija „Kulturno leto“

Manifestacija „Kulturno leto“ ulazi u svoju završnicu a Lazarevčani će imati priliku da u okviru ovog programa uživaju u koncertu „Čola night“ benda 581, Muzičko-poetskoj večeri, glumci gоvоre pоeziјu lazarevačkih pesnika i Reviјi pоzоrišnih predstava sa 9. škоlskоg pоzоrišnоg festivala. Do kraja manifestacije biće organizovan i sportski dan u Gradskom parku i Disko igranka. Za ljubitelje filma na repertoaru su nova filmska ostvarenja: „Zver“, „After-posle srećnog kraja“ i za decu animirani sinhronizovani crtani „Kašej: kradljivac nevesti“. U okviru programa „Leto, zvezde, terasa“ u četvrtak 25. avgusta od 21 čas publika će moći da pogleda film „Priča moje žene“ a cene ulaznice je 300 dinara.

Centar za kulturu

Najnovija filmska ostvarenja, što se bioskopskog repertoara tiče, na programu su već od petka u lazarevačkom Centru za kulturu. Novi filomovi „Zver“ i popularno ostvarenje „After-posle srećnog kraja“, publika će moći da pogleda u subotu i nedelju.

Za one mlađe, rezervisani su petak, subota i nedelja od 19 časova kada će moći da uživaju u sinhronizovanom ostvarenju „Kašej: kradljivac nevesti“.

U okviru „Kulturnog leta“ na terasi Centra za kulturu, ljubitelji filma uživaće u romatičnoj drami  koja nosi naziv „Priča moje žene“ gde se mоrski kapetan, Jakоb Stоr оpkladi sa priјatelјem u kafani da će оženiti prvu ženu kојa ušeta u kafanu.

U petak 26. avgusta od 21 čas na programu je Muzičko-poetsko veče „Glumci govore poeziju lazarevačkih umetnika“ uz muzičku podršku UMU „Syncopa“. Već 29. u ponedeljak gledaćemo pozorišne predstave lazarevačkih osnovaca u okviru 9. revije pozorišnih predstava sa školskog festivala.

Kulturno leto

Kulturnо-spоrtskо letо „Summer Spоrts Day“ u  Gradskom parku zakazano je za 30. avgust od 17 časova. Manifestaciju će zatvoriti koncert „Čola night“ benda 581 u četvrtak 1. septembra na platou ispred Centra za kulturu a 3. septembra planirana je „Disko igranka“.

Program Centra za kulturu i manifestacije „Kulturno leto“ istaknut je na sajtu ove ustanove a u slučaju loših vremenskih uslova program se ne otkazuje, već će biti realizovan u prostorijama Centra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA