BeogradLazarevacVesti

Pridružite nam se na humanitarnom bazaru za Stefana Stepića!

Dragi sugrađani Lazarevca, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite humanitarnom bazaru koji će se održati 22. avgusta od 17 časova kod Rudarske česme. Ova manifestacija je posvećena podršci malom heroju našeg grada, Stefanu Stepiću, i pružanju pomoći njegovoj porodici u teškim trenucima. Vaša prisutnost i podrška su od neprocenjive važnosti, i pružanje ljubavi i nade Stefanu i njegovoj porodici. Da bi Stefan otišao na operaciju 17. oktobra, potrebni smo mu mi.

Očekuje vas obilje zabave za celu porodicu. Druženje i podrška su u centru pažnje, a posebno smo se potrudili da svako dete pronađe nešto za sebe. Naš program uključuje:

  • Zabavu za svako dete: Veliki izbor igara, aktivnosti i radionica prilagođenih različitim uzrastima osiguraće da se svako dete provede sjajno.
  • Poziv za mame, tate, bake i deke: Ova manifestacija je prilika za celu porodicu da provede nezaboravan dan zajedno. Pozovite svoje najmilije i pridružite nam se u podršci malom Stefanu.
  • Crtanje po licu i šarene kikice: Naši talentovani umetnici će se pobrinuti da mališani zablistaju sa šarenim licima i rukama.
  • Prodaja limunade: Osvežite se domaćom limunadom i podržite ovu humanitarnu akciju.
  • Mađioničar: Očekuje vas magično popodne uz sjajne trikove i zabavu sa našim mađioničarem.
  • Muzika: Marko Rodić

Svi prihodi od prodaje i donacije na bazaru će ići direktno ka lečenju i podršci Stefanu i njegovoj porodici. Pridružite nam se u ovom danu zajedništva, ljubavi i podrške. Vaša prisustvo će napraviti razliku!

Vidimo se na bazaru!

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA