Priznanja učenicima za uspehe na takmičenjima

U svečanoj sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac dodeljene su diplome i nagrade za 18 najuspešnijih osnovaca i srednjoškolaca sa teritorije Gradske opštine Lazarevac, koji su postigli zapažene rezultate na brojnim takmičenjima u toku prethodne godine. Predsednik opštine Bojan Stević pozdravio je i uručio prigodne poklone učenicima i poželeo im mnogo uspeha u daljem školovanju.

Za 18 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Lazarevac, organizovan je svečani prijem i dodela prigodnih nagrada i diploma u svečanoj sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“. U ime opštine prisutnima se obratio predsednik Bojan Stević koji je čestitao uspeh učenicima na postignutim rezultatima. On je napomenuo da će rukovodstvo opštine učiniti sve da se najuspešnijim učenicima po završetku školovanja obezbedi i zaposlenje u okviru Javnih opštinskih preduzeća čime bi se nastavila pozitivna praksa koja se sprovodi u poslednje vreme.

U ime Biblioteke „Dimitrije Tucović“ učenicima se obratila i Jasmina Ivanković, direktorka ove ustanove koja je zahvalivši se učenicima na uspehu, konstatovala da je većina nagrađenih učenika dugogodišnji član biblioteke. Onim učenicima koji nisu članovi biblioteka je dodelila besplatnu godišnju članarinu.

Nagrađeni učenici iskazali su zahvalnost na priznanjima i nagradama. Obećali su da će se u budućnosti još više truditi kako bi postigli što zapaženije rezultate i na taj način najbolje afirmisali opštinu i sredinu iz koje dolaze.

Diplome i nagrade dobilo je ovom prilikom 18 učenika osnovnih i srednjih škola.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA