BeogradLazarevacVesti

Problem saobraćajnice u Čibutkovici

Nakon olujnog nevremena koje je početkom avgusta zadesilo južni deo opštine u MZ Čibutkovica oštećena je deonica od 100 metara saobraćajnice koja se koristi kao alternativni ili put za poljoprivrednu mehanizaciju u neposrednoj blizini Ibarske magistrale.

Cibutkovica-5

Pored toga što je otežalo svakodnevni život meštanima i ugrozio bezbednost saobraćaja na ovoj državnoj saobraćajnici  ovo oštećenje je izazvalo i pažnju meštana s obzirom da brojna ispupčenja na asfaltu imaju neobičan oblik.

Svestan značaja bezbednosti u saobraćaju s obzirom da je na sopstvenoj koži osetio sve posledice saobraćajnih nezgoda posebno kada je odgovoran onaj koji upravlja poljoprivrednom mehanizacijom Miodrag Milić iz Čibutkovice je pre gotovo jedne decenije pokrenuo peticiju i uspeo da uz pomoć sredstava EU asfaltira alternativnu saobraćajnicu duž Ibarske magistrale. Put koji su tokom poljoprivrednih radova koristili gotovo svi meštani oštećen je početkom avgusta i na deonici dugoj sto metara nemoguće je proći čak i traktorima.

Cibutkovica-4

Sa ovim problemom upoznati su predstavnici GO Lazarevac i kako su nam rekli uskoro se očekuje sanacija ove deonice.

Cibutkovica-1

Pored saobraćajnice olujno nevreme oštetilo je i stub u domaćinstvu Milića, kako kažu svoju štetu će brzo sanirati ali od ključnog značaja im je saobraćajnica koja je kako kažu garant bezbedne vožnje celog tog kraja, bez uključivanja na Ibarsku magistralu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA