BeogradLazarevacVesti

U rekordnom roku završavaju se radovi na deonici Dudovica-Brajkovac

Uprkos visokim temperaturama nastavljeni su intenzivni radovi na modernizaciji i rekonstrukciji putne infrastrukture. Po rečima Aleksandra Bulatovića člana veća zaduženog za bezbednost saobraćaja na putevima, u rekordnom roku biće završena rekonstrukcija deonice Dudovica – Brajkovac.

asfaltiranje-111

U skladu sa planiranim programom aktivnosti na održavanju, rekonstrukciji i modernizaciji putne infrastrukture na teritoriji GO Lazarevac, radovi teku nesmetanom dinamikom. Radovi na deonici Brajkovac – Dudovica će biti završeni u rekordnom roku.
Tokom ovog meseca izvode se radovi i u gradskim ulicama, Nikole Tesle, Bore Stankovića, krak ulice Stanislav Sremčević Crni, interne saobraćajnice pored stambenih zgrada u centru Lazarevca.

Bulatović se zahvalio i svim zaposlenima koji uprskos teškim vremenskim uslovima izvode radove.

Asfaltiranje-123

Rukovodstvo opštine Lazarevac je u stalnom kontaktu sa predstavnicima mesnih zajednica, a na današnjem sastanku koji je jedan u nizu razmatrani su problemi i definisani prioriteti i planovi kako bi se rešili dugogodišnji problemi kada je u pitanju putna infrastruktura na teritoriji lazarevačke opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA