BeogradLazarevacVesti

Proces kontrole sertifikata u JPKP „Lazarevac“

Predstavnici beogradske sertifikacione kuće “Engage certification center“ izvršili su nadzornu proveru sistema upravljanja kvalitetom i sistema upravljanja zaštitom životne sredine u JPKP “Lazarevac“.

Proces kontrole sertifikata u JPKP „Lazarevac“

Sertifikati koji su dokaz poštovanja standarda, dokaz su da JPKP teži ka stalnom unapređenju performansi i poboljšanju kvaliteta usluga, zaključak je stručnog tima.

Proces kontrole sertifikata u JPKP „Lazarevac“

U okviru sve tri radne jedinice JPKP Lazarevac, Radne jedinice za komunalnu delatnost, Radne jedinice vodovod i kanalizacija i Radne jedinice za parking i kontrolu usluga sproveden je proces sertifikacije i implementirani sistemi upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu.

Ispred JPKP Lazarevac zadužen za praćenje i implementaciju Integrisanog sistema menadžmenta zadužen je upravnik Radne jedinice komunalna delatnost Nenad Krstović.

Proces kontrole sertifikata u JPKP „Lazarevac“
Milisav Krstović

Direktor ovog javnog preduzeća Milisav Krstović naglasio je značaj uvođenja sistema Integrisanog menadžmenata, kao značajne nadogradnje zakonskim propisima.

Svoje zadovoljstvo uspešnom realizacijom procesa sertifikacije istakao je zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović, i naglasio da je standardizovan kvalitet usluga garant uspešnog servisa građanima Lazarevca.

Proces kontrole sertifikata u JPKP „Lazarevac“
Milivoje Nikolić

Stručni saradnik na projektu Milivoje Nikolić istakao je da sertifikati važe tri godine i da su kontrole koje se vrše na svakih godinu dana potvrda uspešne implementacije.

Nikolić je naglasio da sertifikati ISO 9001, ISO 18001 i ISO 14001 doprinose konkurentnosti kroz kvalitetno i stabilno poslovanje ali i zadovoljenju svih standarda Evropske unije, i uputio sve pohvale direktoru Milisavu Krstoviću koji je do kraja uključen u ovaj proces. Nikolić je izrazio nadu da će ovo lazarevačko preduzeće istrajati na ovom zadatku.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA