BeogradLazarevacVesti

Uspešna poslovna godina za JP Direkcija za izgradnju Lazarevca

Javno preduzeće za izgradnju Lazarevca završilo je uspešno 2017. godinu, dobit je preko milion dinara, rekao je direktor ovog preduzeća Milan Platanić. Uspeh je utoliko veći imajući u vidu da je ovo prva godina od restruktuiranja preduzeća.

Poslovanje se zasniva na ugovorima koji su zaključeni sa GO Lazarevac i RB Kolubara. Preduzeće je pokrenulo i proces nabavke specijalizovanog vozila sa hidrauličnom korpom za potrebe održavanja javnog osvetljenja.

Prva godina poslovanja, za mnoge puna prepreka i neizvesnosti, za Javno preduzeće za izgradnju Lazarevca obeležena je uspehom i pozitivnim poslovanjem. Dobit ovog preduzeća je preko milion dinara. Po prvi put bez oslanjanja na budžet GO Lazarevac, kroz brojne ugovore ovo preduzeće je pronašlo čvrst oslonac i izgradilo siguran temelj za dalji napredak.

Tu su ugovori sa GO Lazarevac za održavanje sistema javne rasvete ali i stručne poslove pod ingerencijom ovog preduzeća.

Novu poslovnu godinu preduzeće počinje zaključenjem ugovora o nabavci specijalizovanog vozila sa hidrauličnom korpom za potrebe održavanja javnog osvetljenja. Subvencija osnivača za ovu nabavku je 6 miliona dinara a lazarevačko preduzeće za izgradnju će izdvojiti 1 milion 300 hiljada dinara.

Novu građevinsku sezonu i poslovnu godinu obeležiće i novi ciljevi, pre svega kada je reč o unapređenju usluga.

Od nedavno u Javnom preduzeću za izgradnju Lazarevca funkcioniše novi servis. U pitanju je prijava kvarova na javnoj rasveti putem internet stranice. Za tu namenu brendirano je i vozilo za hitne intervencije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA