Prof. dr Vladimir Đukić kandidat za narodnog poslanika liste SPS-JS posetio Lazarevac

Kandidat za narodnog poslanika liste SPS-JS prof. dr Vladimir Đukić posetio je OO SPS-a u Lazarevcu i nakon razgovora sa svojim stranačkim kolegama, za građanstvo održao tribinu u Modernoj galeriji. Direktor Kliničkog centra „Dr Dragiša Mišović“ dr Đukić se zahvalio medicinskim radnicima iz Lazarevca koji su dali svoj veliki doprinos u borbi protiv korona virusa.

Dr Vladimir Đukić u Modernoj

Direktor Kliničkog centra „Dr Dragiša Mišović“ i kandidat za narodnog poslanika liste SPS-JS, prof. dr Vladimir Đukić, posetu Lazarevcu iskoristio je da podseti da su veliki doprinos borbi protiv pandemije koronavirsa dali i lazarevački medicinski radnici.

Prof. dr Vladimir Đukić
Prof. dr Vladimir Đukić

Prof. dr Đukić rekao je ovom prilikom da je zaista bilo teško raditi u kovid ambulantama i da se mora odati priznanje svim medicinskim radnicima, koji su bili prvi na udaru.

Bilbord SPS

Klinički centar „Dr Dragiša Mišović“ prvi se našao da udaru pandemije a direktor ove ustanove dr Đukić kaže da se u ovom zdravstvenom centru lečilo preko 1.300 pacijenata obolelih od kovida. U ovoj ustanovi uspešno su obavljeni svi porođaji i sačuvane sve trudnoće a na dečijem odeljenju lečeni su i najmlađi i njohove majke.

Prof. dr Vladimir Đukić nakon posete OO SPS, održao je i tribinu u Modernoj galeriji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA