BeogradIzboriLazarevacVesti

Lazarevačke opozicione stranke pozvale građane na bojkot izbora

Predstavnici Demokratske stranke, Srpskog pokreta Dveri, Narodne stranke i Stranke slobode i pravde, podržali su bojkot i pozvali građane da 21. juna ne izađu na izbore. Predstavnici  ovih stranaka pozvali su na bojkot izbora na svim nivoima i istakli da je to stav svih relevantnih opozicionih stranaka na republičkom ali i lokalnom nivou.

bojkot opozicijaNa zajedničkoj konferenciji za medije novinarima se najpre obratio Stefan Aksović iz Srpskog pokreta Dveri. Aksović je podsetio da je ovaj pokret još pre dve nedelje pozvao građane da bojkotuju lokalne izbore i izrazio zadovoljstvo što su na ovoj konferenciji za medije svojim prisustvom tu inicijativu podržale još tri opozicione stranke.

Jelena PonoracBojkot izbora su podržali lokalni predstavnici Stranke slobode i pravde kao i Narodne stranke, pozivajući građane da ne izađu na glasanje.

Marko StanojevićDemokratska stranke ne učestvuje ni na lokalnim ni na parlamentarnim izborima poručio je Igor Gospavić. Gospavić je rekao da je ovo jasna i nedvosmislena poruka bez obzira na insinuacije da neki članovi Demokratske stranke učestvuju u izbornim radnjama.

Igor GospavićKako su rekli predstavnici ove četiri stranke glas nezadovoljnih građana će se najbolje i najjače čuti ukoliko 21. juna ne izađu na izbore. Nadamo se da će 21. juna početi potpuno novo poglavlje u političkom životu kako Lazarevca tako i Srbije poručeno je na konferenciji za medije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA