Proglašena najlepša dvorišta opštine Lazarevac

Turistička organizacija Gradske opštine Lazarevac organizovala je i ove godine Konkurs za najlepše dvorište. Na konkurs, koji je bio raspisan početkom juna, prijavilo se više od 60 dvorišta a komisija, koja nije imala lak zadatak, sačinjena je od stručnih ljudi iz ove oblasti. Prvu nagradu za najleše uređeno dvorište dobio je Radosav Damnjanović, drugo mesto pripalo je dvorištu Višnje Kosić, a treće Branku Novakoviću.

Konkurs za najlepše uređeno dvorište je imao dobar odziv prošle godine, pa je Turistička organizacija opštine Lazarevac odlučila da i ove godine izađe u susret svim sugrađanima koji su želeli javno da prikažu svoj trud i ljubav prema prirodi i lepo uređenom ambijentu. Ove godine na Konkurs se prijavilo više od 60 kandidata za najuređenije dvorište. Svi oni morali su da ispune deset kriterijuma kako bi učestvovali, kaže direktor Turističke organizacije Mirko Kovačević.

Tri prvoplasirana na ovogodišnjem Konkursu su Radosav Damnjanović, Višnja Kosić i Branko Novaković a obezbeđene su i vredne nagrade. Prvoplasirani je dobio motornu kosačicu, za drugo mesto obezbeđen je vaučer u vrednosti od 20 000 dinara za dvorišnu rasvetu, i za treće, takođe vaučer od 10 000 dinara za sadni materijal. Sponzor za prve dve nagrade bio je Kolor tim doo, a za treću lazarevačko komunalno preduzeće.

Direktor Turističke organizacije Gradske opštine Lazarevac Mirko Kovačević pozvao je sve sugrađane da nastavlje sa ulepšavanjem svojih dvorišta a samim tim i naše opštine. Pozvao je sve zainteresovane da uzmu učešću na novom konkursu koji će biti objavljen naredne godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA