„Vokina“ škola uručila Vukove diplome

Osnovna škola „Vojislav Voka Savić“ organizovala je u svečanoj sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“ dodelu Vukovih diploma za svoje učenike.
Nosioci Vukovih diploma
Irina Ćuković, đak generacije (druga s desna)

U „Vokinoj“ školi ukupno je osam učenika koji su nosioci Vukove diplome, a đak generacije ujedno je i najbolja sportistkinja ove škole Irina Ćuković, koja je svojim rezultatom zaslužila da bude đak ove generacije. U sklopu ceremonije upriličen je prijem za roditelje učenika, a nosioci Vukove diplome dobili su prigodne poklone.

Irina Ćuković
Irina Ćuković

Prijem đaka prvaka i ispraćaj osmaka u srednje škole su događaji koji su najradosniji za svaku osnovnu školu, rekao je direktor škole „Vojislav Voka Savić“ Nenad Živanović. On je čestitao svim nosiocima Vukove diplome i poželeo im sreću u nastavku školovanja.

Nenad Živanović

Zbog pandemije koronavirusa, Živanović ističe da nije u potpunosti zadovoljan završenom školskom godinom, ali dodaje da su se svi nastavnici tokom online nastave trudili da pruže svoj maksimum.

Nosici Vukove diplome

Pored Irine Ćuković, koja je đak generacije, nosioci Vukove diplome su Milica Ratković, Katarina Đurić, Mina Tomović, Dunja Roža, Nikolina Milošević, Ognjen Ostojić i Kosta Janković. Inače, osmaci i maturanti OŠ „Vojislav Voka Savić“ u sredu 24. juna prošetali su, sa svojim nastavnicima, glavnom ulicom u Lazarevcu i na taj način obeležili završetak osnovne škole.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “„Vokina“ škola uručila Vukove diplome

 • 29. juna 2020. at 06:25
  Permalink

  Na slici ispod koje pise Irina Ćukovic je Dunja Roza🙂Irina je u beloj majici i suknjici sa tregerima .

  3
  1
  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA