BeogradLazarevacVestiZabava

Proglašenjem najlepših maski završen 33. Međunarodni festival humora za decu

Tradicionalnim maskenbalom završen je 33. Međunarodni festival humora za decu u kome je učešće uzeo veliki broj mališana. Tokom ovogodišnjeg maskenbala, zbog nemogućnosti da se održi program za predstavljanje grupnih maski, organizovano je onlajn takmičenje, dok su pojedinačne deca predstavila na platou ispred biblioteke, izjavila je direktorka ove ustanove kulture Jasmina Ivanković.

Popularnim maskenbalom spuštena je zavesa na 33. Međunarodni festival humora za decu. Svoje individualne maske mališani su žiriju predstavili na platou ispred lazarevačke biblioteke, dok su najlepše grupne maske birane onlajn.

Oni nešto stariji već su spremni da osvoje nove svetove, njihovi snovi i maštanja puni su dalekih planeta, zvezda, čudesnih raketa. I ove godine najviše je bilo super heroja, princeza iz bajki ili crtanih filmova, a pažnju nam je privukla Snežna kraljica. Ona nam je najavila dolazak strašne zime.

Izdanjem ovogodišnjeg festivala humora za decu zadovoljna je i direktorka Radmila Bulatović. Ona je istakla da je sve prošlo u najboljem redu i da su preduzete sve epidemiološke mere predostrožnosti. Izrazila je nadu da će naredni, 34. festival biti mnogo obimniji sa više posetilaca i učesnika.

Maskenbal, a samim tim i festival, zatvorio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. Istakao je da je zadovoljan velikim brojem kreativnih mališana.

Uz igru i pesmu završeno je još jedno druženje mališana koji su u svet ponovo poslali poruku – smeha dajte deci. 33. festival humora za decu je završen, a kako su nam priznali organizatori, pripreme za naredni počinju već sutra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA