Promocija knjiga Pece Popovića u Lazarevcu

Udruženje „Nešto lepo i korisno“ u saradnji sa Centrom za kulturu Lazarevac organizovalo je u Modernoj galeriji promociju knjiga „Čuvar buvlje pijace“, „Tragovi u beskraju“ i „Proleća u Topčideru“ novinara i muzičkog kritičara Petra Pece Popovića. O knjigama je, pored autora, govorio i prof. dr Mihajlo Pantić.

Promocija knjiga Pece Popovića

U Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac organizovana je promocija knjiga  novinara i publiciste Petra Pece Popovića. Ovom prilikom promovisane su knjige „Čuvar buvlje pijace“, „Tragovi u beskraju“ i „Proleća u Topčideru“. Prostor Moderne galerije bio je mali da primi sve koji su želeli da prisustvuju promociji. Autor svoje knjige promoviše širom zemlje i regiona.

Promocija knjiga Pece Popovića

Peca Popović, doajen srpskog novinarstva koji je pomogao karijere mnogih muzičara u Jugoslaviji, rođen je 1949. godine u Beogradu. Bio je urednik časopisa „Džuboks“ i „Rok 82“, muzički urednik Radija 101 i u diskografskoj kući PGP RTB, a pisao je za Politiku, Politikin zabavnik, Blic, Sportski žurnal i mnoge druge domaće i strane novine i časopise. Kao novinar i urednik dao je veliki doprinos na afirmaciji zabavne i rok muzike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA