BeogradLazarevacVesti

Promocija obrazovnih programa profesora lazarevačke Gimnazije

U biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je promocija obrazovnih programa zahvaljujući kojima su profesori lazarevačke Gimnazije tokom marta i aprila meseca boravili u Madridu. Profesori Gimnazije napisali su projekat i aplicirali kod Fondacije Tempus iz Evropske Unije i na taj način dobili priliku da odu na profesionalno usavršavanje u glavni grad Španije.

Gimnazija

Boravak profesora Gimnazije Lazarevac u Madridu poslužio je da saznaju nove tehnike i metode nastave u Evropskoj Uniji. Prezentaciji su prisustvovale savetnice Centra za promociju nauke iz Beograda koje su predstavile više obrazovnih programa koje nudi Evropska Unija nastavnicima u Srbiji. Prema rečima direktorke gimnazije Jasne Marković, trend u školama Zapadne Evrope je sve veća digitalizacija nastave.

Jasna-Marković

Na ovom projektu učestvovalo je šest profesora iz Gimnazije Lazarevac, a u španskoj prestonici su boravili u dve grupe tokom marta odnosno aprila meseca. Na ovom skupu u Madridu učestvovali su profesori gotovo svih škola iz zemalja Evropske Unije.

Bjekovic

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA