BeogradKulturaLazarevacVesti

Promovisana zbirka poezije „Snovi u cipelama“

U Modernoj galeriji Centra za kultur Lazarevac održana je promocija knjige „Snovi u cipelama“ autorki Rade Mladenović i Azre Sarač. U pitanju je zbirka poezije koju su ove mlade umetnice nedavno objavile a inspiraciju su pronašle u prirodi, a sama tema „Snovi u cipelama“ javila se tokom radionice „Poezija na cipelama“ koju su autorke realizovale sa akademskim vajarom Dušanom Rajšićem.

Promocija knjige Snovi u cipelama

Promocija knjige „Snovi u cipelama“ autorki Rade Mladenović i Azre Sarač održana je u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac. Umetnice su inspiraciju našle u prirodi i ljubavi, a sama zbirka poezije nastala je kao plod saradnje sa akademskim vajarom Dušanom Rajišićem.

Moderna galerija

Recezent zbirke pesama „Snovi u cipelama“ bio je dugogodišnji novinar Dragoljub Gane Đorđević. Objasnio nam je kako je došlo do saradnje sa Radom i Azrom.

Akademski vajar Dušan Rajšić duži niz godina sarađuje sa mladim umetnicama. Ističe da mu je zadovoljstvo sarađivati sa Azrom i Radom, koje su, kako naglašava, među najvernijim posetiocima kulturnih dešavanja u Lazarevcu.

Promocija zbirke pesama Snovi u cipelama

Azra i Rada se duži niz godina bave umetnošću, a pre promocije knjige „Snovi u cipelama“ imale su nekoliko izložbi u lazarevačkim ustanovama kulture.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA