BeogradLazarevacVesti

„Prsti“ Danijele Kvas za osnovce u školi u Crnim Međama

U OŠ „Diša Đurđević“ održana je radionica „Prsti“ profesorke srpskog jezika Danijele Kvas. Deca su kroz recitovanje, glumu, pevanje i crtanje, imala priliku da izraze svoju kreativnost, da uživaju u druženju, a na poklon su dobili i obeleživač stranica za knjigu. Profesorka Kvas deci je predstavila i svoju knjigu poezije „Recitanka“ koju je izdala lazarevačka biblioteka. Radionica „Prsti“ realizovana je u okviru manifestacije „Dani Lazarevca“.

Radionica Prsti

Učenici škole u Crnim Međama uz pomoć profesorke Danije Kvas imali su priliku da se oprobaju u javnom nastupu, uživaju u poeziji ali i nauče kako da pobede tremu.

Danijela Kvas
Danijela Kvas

Profesorka Kvas deci je predstavila i svoju knjigu poezije „Recitanka“, koju je izdala lazarevačka Biblioteka. Kvas kaže da je joj je drago što je njena radionica realizovana u okviru manifestacije „Dani Lazarevca“.

Recitanka

Profesorka Kvas je istakla da je veoma važno pružiti priliku deci da pokažu svoj talenat i da će ih animirati kroz pesmu, igrokaze i na taj način im približiti knjige. Kroz radionicu naučiće da budu tolerantni, da vole svoje drugare i da ne moraju da budu savršeni kako bi postojali na ovom svetu, kaže Kvas.

Radionica prsti Danijele Kvas

Radionica „Prsti“ realizovana je u okviru manifestacije „Dani Lazarevca“ a u njoj su učestvovala deca iz Stepojevca i Crnih Međa.

Nakon što je „Recitanka“ doživela veliki uspeh kod mlađe ali i starije čitalačke publike, profesorka Kvas, svoje obožaovaoce će obradovati novom knjigom, u pitanju je roman za decu, koji bi trebalo da bude objavljen na leto.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA