BeogradLazarevacVesti

Prvenstvo Beograda u kik boksu održano u staroj hali SRC „Kolubara“, preko 220 takmičara

U organizaciji Kik boks kluba „Anarchy Gym“ iz Lazarevca, organizovano je Prvenstvo  Beograda u kik boksu u disciplini low kick za mlađe juniore, juniore i seniore. U okviru takmičenja organizovana je i Liga za pionire i kadete u kick light-u. Prijavljeno je preko 220 takmičara iz 22 beogradska kluba. Publika je uživala u odličnim borbama a suđenje je bilo na visokom nivou. Organizatori ističu da je ovo rekordan broj takmičara na Prvenstvu Beograda a već u maju mesecu naš grad će biti domaćin Prvenstva Srbije u low kick disciplini za sve kategorije, izuzev pionira, a takmičenje će biti organizovano u novoj hali SRC „Kolubara“.

Prvenstvo Beograda

Uzbudljivo takmičenje u kik boksu obeležilo je Prvenstvo Beograda, koje je organizovao Kik boks klub“Anarchy Gym“ iz Lazarevca. Fokusirano na disciplinu low kick, događaj je privukao pažnju kako mladih nada, tako i iskusnih takmičara iz 22 beogradska kluba, sa preko 220 prijavljenih učesnika.Organizatori su ponosni na postignuti rekordni broj takmičara na ovogodišnjem Prvenstvu Beograda a pet takmičara nastupalo je za domaći klub, kaže trener Ivan Ranković iz Kik boks kluba „Anarchy Gym“.

Već 18. i 19. maja naš grad biće domaćin Prvenstva Srbije u low kick disciplini za sve kategorije, osim pionira. Ovo prestižno takmičenje će biti održano u novoj hali Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“.

Srđan Matić, predsednik Kik boks Saveza Beograda kaže da je ovo najmasovnije takmičenje  i da je disciplina low kick jedna od najzastupljenijih u ovom sportu. Dodaje da za ovaj sport vlada veliko interesovanje i očekuje da će naredne godine Prvenstvo Beograda biti organizovano dva dana.

Publika je bila svedok izuzetnih borbi, dok su sudije demonstrirale visok nivo profesionalizma i objektivnosti a takmičari su dali sve od sebe na putu ka uspehu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA