BeogradLajkovacSportVesti

Prvenstvo Srbije u boksu u Lazarevcu od 27. do 30. maja

Državno prvenstvo u boksu biće održano u Lazarevcu od 27. do 30. maja, u organizaciji Bokserskog kluba Grejtest. Članovi kluba postavili su tim povodom bilbord u glavnoj ulici i organizovali javni čas. Organizatori predviđaju da će Lazarevac ugostiti više od 250 takmičara iz cele Srbije.

BK Grejtest

Državno prvenstvo Srbije u boksu biće održano u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ u Lazarevcu od 27. do 30. maja. Učestvovaće više od 250 najboljih boksera iz cele zemlje u kategorijama pionira, kadeta i juniora. Polufinalne i finalne borbe biće, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, na otvorenom, zbog velikog interesovanja publike, rekao je trener u Bokserskom klubu Grejtest Filip Damjanović.

Filip Damjanović
Filip Damjanović

Organizaciju Prvenstva Srbije u boksu Grejtestu je poverio Bokserski savez Srbije, a pokrovitelj takmičenja je Gradska opština Lazarevac koja uvek stoji iza rada kluba, kaže nam član Upravnog odbora Bokserskog kluba Grejtest Dušan Koponja.

BK Grejtest

Na Prvenstvu Srbije učestvovaće i Minja Jovanović i Miloš Milijić. Kažu da su uspešno završili pripreme na Paliću i da očekuju dobre rezultate.

Nakon Državnog prvenstva Srbije u boksu, klub Grejtest očekuje jednomesečna letnja pauza, a nakon toga pripreme za novu sezonu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA