Prvi Univerexport otvoren u Lazarevcu

Građani opštine Lazarevac dobili su novo mesto za kupovinu. Maloprodajni objekat kompanije Univereksport otvoren je na severnoj magistrali, u ulici Veljka Vlahovića broj 29. Ovaj objekat Univerexporta je investicija koja je vredna oko pola miliona evra, zaposleno je 18 ljudi, a u ponudi se nalazi više od sedam hiljada artikala. Univerexport će raditi svakim danom od 7 do 22 časa.

Svečano otvoren Univerexport u Lazarevcu

Novo mesto za kupovinu dobili su Lazarevčani. Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport, i prvi takav u Lazarevcu, otvoren je na severnoj magistrali u ulici Veljka Vlahovića 29. Ovo je 176. radnja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Na atraktivnoj lokaciji, sa površinom od skoro 600 kvadrata, 18 zaposlenih i preko 7 hiljada artikala, novi Univerexport odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača.

Univerexport u Lazarevcu

Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje kako artikli koji čine deo svakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira, pa se s pravom kaže da se i u ovoj Univerexport prodavnici zaista može pronaći za svakog po nešto.

Svoje potrošače Univerexport će obradovati redovnim akcijama i sniženjima, što je u današnje vreme od velikog značaja.

Univerexport u Lazarevcu

Univerexport postoji od 1990. godine, a cilj kopmpanije je bio da postane nacionalni trgovinski lanac, rekla je direktorka marketinga Olivera Ćirković. U planu je da u Lazarevcu bude otvoren još jedan objekat ovog trgovinskog lanca.

Radno vreme Univerexporta u Lazarevcu, na adresi Veljka Vlahovića 29, je od 07h do 22h, svakim radnim danom i vikendom.

Naredna otvaranja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom više od 30 godina planirana su u Kruševcu, Rumi i Ćupriji.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA