BeogradLazarevacVesti

Prvog dana Sajma turizma Turistička organizacija Lazarevca predstavlja svoju ponudu

Na štandu Turističke organizacije Grada Beograda, predstavljenje turističkih potencijala opštine Lazarevac imaće i Turistička organizacija, a prezentacija je planirana prvog dana sajma u 13 časova.

TO opštine Lazarevac

Međunarodni beogradski sajam turizma, 42. po redu, pod sloganom „Put pod noge“ biće održan od 20. do 23. februara, a na toj manifestaciji turističku ponudu predstaviće oko 900 izlagača iz više od 40 zemalja, sa popustima i do 50 odsto.

U halama Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori. Sa novim brošarama i „osveženim“ ponudama turističku ponudu naše opštine predstaviće i Turistička orgnizacija Lazarevca, kaže Mirko Kovačević direktor TO.

Mirko Kovačević
Mirko Kovačević

Nakon sajma, Turistička organozacija za svoje sugrađane i sve goste priprema brojne manifestacije kojima će upotpuniti ponudu. Narednih dana biće postavljena izložba fotografija „Izbor za najlepše dvorište Lazarevca“ koja je ujedno i poziv za ovogodšnji konkurs koji će biti otvoren do 10. juna.

Za drage sugrađanke 8. marta Turistička organizacija priprema takmičenje u pevanju lepih pesama i podelu ruža.

Dve značajne manifestacije biće održane 14. marta. Tog datuma biće organizovan Festival zanatskog piva i takmičenje „Dance zone“ u organizaciji Plesnog kluba Kolus a oba događaja podržala je Turistička organizacija i opština Lazarevac.

dance zone

Za vaskršnje praznike Turistička organizacija priprema bogat i sadržajan program, a pored prodajnog bazara, biće organizovana i radionica oslikavanja vaskršnjih jaja, pozorišna predstava, izbor za najlepše jaje i tucijada.

Za vreme „Vaskršnjeg bazara“ u šetališnoj zoni biće otvorena izložba fotografija „Crkveno blago Lazarevca“, rekao je za RTV GEM Mirko Kovačević, direktor Turističke organizacije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA