PSD ”Ćira” obeležio slavu Svetog Nikolaja Velimirovića Žičkog

Planinarsko smučarsko društvo ”Ćira” iz Lajkovca obeležilo je svoju slavu Svetog Nikolaja Velimirovića Žičkog. Članovi Planinarsko smučarskog društva već jedanaest godina obeležavaju slavu, kada se okupe prijatelji i članovi društva.

Po tradiciji u prostorijama planinarsko smučarskog društva ‘’Ćira’’ iz Lajkovca izvršeno je sečenje slavskog kolača i obeležena slava. U prisustvu članova i simpatizera društva slava je još jedna prilika da planinari razmene iskustva sa raznih putovanja ali i da se naprave planovi za naredni period. I ove godine obeležavanju slave su prisustvovali gosti iz drugih gradova. Ovom prilikom članovima društva uručene su majice sa novim obeležjima kluba.

PSD Ćira osnovano je 1990. godine a trenutno broji više od 120 članova svih starosnih dobi, što govori u prilog tome koliki ovo društvo ima ugled među Lajkovčanima.

Pred planinarima lajkovačkog društva su brojne aktivnosti i izleti, a među najznačajnijima je Međunarodni Slet železničkih planinariskih društava od 21. do 23. juna na Rajcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA