PU „Rakila Kotarov Vuka“: Učešće na festivalima i aktivnosti u vrtiću

Ove godine u PU „Rakila Kotarov Vuka“ upisano je 1465 mališana u 76 grupa. Već na samom početku ove sezone mališane očekuju dva festivala. Već sledeće sedmice počinje 31. po redu Festival humora za decu na kojem će učetvovati četiri grupe iz ove ustanove a već u oktobru treći karneval „Jesenje sokače“. Pored ovih manifestacija, u objektu vrtića biće organizovana i Klikerijada ali i učešće na 22. Beogradskoj rolerijadi, koja će biti održana 28. septembra. U okviru vanvaspitnih aktivnosti, za decu će biti oragnizovana i škola plesa, fudbala, engleskog jezika i radionica u saradnji sa JPKP „Lazarevac“.

I ove godine mališani iz PU „Rakila Kotarov Vuka“ učestvovaće na tradicionalnim festivalskim manifestacijama u našem gradu. Prvi je Festival humora za decu a ove godine na maskenbalu učetvovaće četiri grupe, rekla je ovim povodom Ana Stašević, PR ove ustanove.

Maskenbal-2

Tradicionalna manifestacija u organizaciji PU je i „Klikerijada“, koja će ove godine biti realizovana u depadansu „Detinjstvo“. Tog dana sa decom će se družiti i dečiji pesnik Miloje Radović.

Ove godine svi zainteresovani mališani mogu uzeti učešće na 22. Beogradskoj rolerijadi koja će biti održana u subotu, 28. septembra. Rolerijada se ove godine organizuje pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Sekretarijat za sport i omladinu, ali i uz veliku pomoć Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, kao i Ministarstva sporta i omladine i Ministarstva Pravde Republike Srbije. Sve što je potrebno je da roditelji svoje dete prijave na sajtu www.rolerijada.rs.

Pored redovnih aktivnosti i programa koji se realizuju u ovoj ustanovi, deci će biti omogućene i vanvaspitne aktivnosti, škola plesa, fudbala, engleskog jezika i druge radionice.

PR Ana Stašević pozvala je roditelje da pored sajta ustanove, obaveštenja o radu i aktivnostima prate i na zvaničnoj facebook stranici PU „Rakila Kotarov Vuka“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA