BeogradLazarevacVesti

Pukla cev FI 500, Lazarevac bez vode do 17 časova

U jutarnjim časovima došlo je do pucanja magistralnog cevovoda FI 500 kod jezera Stara Očaga na liniji od izvorišta Peštan do fabrike za preradu vode. Zbog ovog kvara obustavljena je isporuka vode građanima Lazarevca. Ekipe Javnog preduzeća za komunalnu privredu Lazarevac nalaze se na terenu i vrše sanaciju ovog cevovoda, izjavila je upravnica Radne jedinice Vodovod i kanalizacija Ivana Stojković. Ona je istakla da bi kvar trebalo da bude otklonjen do 17 časova kada će uslediti i normalizacija vodosnabdevanja i i zahvalila građanima na razumevanju.

Cevovod FI 500

Usled pucanja magistralnog cevovoda FI 500 kod jezera Stara Očaga došlo je do obustave vodosnabdevanja Lazarevca. Kvar je uočen u ranim jutarnjim časovima, a ekipe Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ nalaze se na terenu i rade na sanaciji ovog velikog kvara, izjavila je upravnica Radne jedinice Vodovod Ivana Stojković.

Otklanjanje deponije

Da bi zaposleni došli do cevi čija je sanacija u toku, prvo je morala biti otklonjena divlja deponija koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog magistralnog cevovoda.

Radnici JPKP Lazarevac

kvar biti otklonjen do 17 časova, kada bi trebalo i da se normalizuje vodosnabdevanje Lazarevca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA