KulturaLazarevacVesti

Puls teatar premijerno izveo komediju „Dok ima love biće i para“

Komediju „Dok bude love biće i para“ glumci Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra premijerno su izveli u Centru za kulturu Lazarevac. U ovoj urnebesnoj komediji glume Ana Ćuk, Jelena Cvijetić, Monika Romić, Aleksandar Trmčić,  Uglješa Spasojević, a gost predstave je glumac Igor Lazić. Tekst i režiju predstave potpisala je Monika Romić. Predstava je izazvala dosta smeha i pozitivnih reakcija kod publike.

Ana Ćuk i Jelena Cvijetić

Premijera komedije „Dok bude love biće i para“ sudeći po interesovanju i brojnosti publike, ali i smeha do suza, doživela je pravi uspeh. Ovom predstavom  ukazuje se na status današnjih umetnika koji teško opstaju zbog novonastale situacije u današnjem svetu, izjavila je rediteljka Monika Romić.

Predstava Dok ima love biće i para

Glumica Jelena Cvijetić kaže da su joj komedije tokom većeg dela  strane, ali da se ispostavilo da se ipak odlično snalazi i u predstavama komičnog sadržaja.

U predstavi gostuje i poznati hip hop muzičar i glumac Igor Lazić. On kaže da je komedija zahtevan žanr. Ipak ističe da je saradnjom sa Puls teatrom i više nego zadovoljan.

Igor Lazić u Puls teatar

„Dok bude love biće i para“ predstava je nakon koje je publika izašla sa osmehom na licu ali i sa velikim pitanjem šta smo želeli, a šta ostvarili u životu do sada, i šta bi trebalo menjati po tom pitanju.

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA