BeogradLazarevacVesti

Puštena u rad trafostanica u Mesnoj zajednici Bristrica

U mesnoj zajednici Bristrica puštena je u rad trafostanica instalisane snage 250 kilovot ampera sa transformatorom 100 kilovat ampera, dok je vrednost radova šest miliona dinara, kaže Veselin Šiljegović, direktor ED Lazarevac. Ova trafostanica snabdevaće strujom preko 40 domaćinstava u ovom delu opštine koji su do sada imali problem sa lošim naponom.

U Mesnoj zajednici Bristrica, meštani će imati stabilno snabdevanje električnom energijom zahvaljujući novoj trafostanici koja je puštena u rad. Instalisana snaga ove trafostanice iznosi 250 kilovot ampera, uz transformator od 100 kilovat ampera, što će omogućiti efikasno distribuiranje električne energije. Vrednost radova na ovom projektu iznosi šest miliona dinara, a direktor ED Lazarevac, Veselin Šiljegović, ističe da će ova investicija rešiti probleme sa lošim naponom koji su do sada mučili domaćinstva u ovom delu opštine.

Veselin Šiljegović, direktor ED Lazarevac
Veselin Šiljegović, direktor ED Lazarevac

Ova inicijativa predstavlja korak napred ka unapređenju infrastrukture i poboljšanju kvaliteta života lokalnog stanovništva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA