BeogradLazarevacVesti

Puštena u rad trafostanica u zaseoku Sretenovići i Lazići u Županjcu

U Mesnoj zajednici Županjac u zaseoku Sretenovići i Lazići puštena je u rad trafostanica instalisane snage 250 kilovatampera sa transformatorom snage 100 kilovatampera. Investicija je vredna osam miliona i 100 hiljada dinara a zahvaljujući novoj trafostanici meštani ovog dela opštine Lazarevac više neće imati problema sa naponom, rekao je prilikom puštanja u rad Veselin Šiljegović, direktor ED Lazarevac.
Veselin Šiljegović, direktor Elektrodistribucije Lazarevac
Veselin Šiljegović, direktor Elektrodistribucije Lazarevac

U Mesnoj zajednici Županjac, u zaseoku Sretenovići i Lazići, puštena je u rad nova trafostanica instalirane snage od 250 kilovatampera, opremljena transformatorom snage 100 kilovatampera. Ova važna investicija, vredna osam miliona i 100 hiljada dinara, predstavlja značajan korak ka unapređenju energetske infrastrukture u ovom delu opštine Lazarevac. Prilikom ceremonije puštanja u rad, Veselin Šiljegović, direktor Elektrodistribucije Lazarevac, istakao je da nova trafostanica znači mnogo za meštane Sretenovića i Lazića, jer će eliminisati dosadašnje probleme sa naponom električne energije. Ovaj projekat će doprineti stabilnijem i pouzdanijem snabdevanju električnom energijom, što će direktno uticati na kvalitet života lokalnog stanovništva.

Puštanjem u rad nove trafostanice, lokalna zajednica dobija osnovu za dalji razvoj i napredak, stvarajući bolje uslove za život i rad svih njenih građana. Ova investicija predstavlja još jedan korak ka modernizaciji energetskog sistema opštine Lazarevac i potvrđuje posvećenost lokalnih vlasti unapređenju infrastrukture u ruralnim područjima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA