BeogradIZBORI 2024Lazarevac

Lokalni izbori 2024: Koalicija okupljena oko SNS obišla meštane u Malim Crljenima

Kandidati za odbornike sa liste „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ obišli su mesnu zajednicu Mali Crljeni i razgovarali sa meštanima. U prethodnom periodu u ovoj mesnoj zajednici urađeni su značajni infrastrukturni projekti a kandidat za odbornike sa liste Bojan Sinđelić pozvao je sugrađane da svoj glas podrške na izborima daju listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ i „Aleksandar Vuičić – Beograd sutra“.

Kandidati sa liste „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ su danas posetili mesnu zajednicu Mali Crljeni, gde su razgovarali sa meštanima o aktuelnim temama i projektima koji su realizovani u njihovoj zajednici. Istaknuto je da je u prethodnom periodu ostvaren značajan napredak kroz realizaciju infrastrukturnih projekata, što je doprinelo unapređenju života građana. Jedan od kandidata za odbornike sa ove liste, Bojan Sinđelić, istakao je važnost podrške meštana listi „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ i „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“ na predstojećim izborima. Pozvao je sugrađane da svoj glas daju tim listama kako bi se nastavio kontinuirani razvoj i unapređenje lokalne zajednice.

Ovom posetom i razgovorom sa građanima potvrđuje se posvećenost kandidata da slušaju potrebe i želje svojih sugrađana, te da će se zalagati za dalji napredak i prosperitet svih stanovnika Malih Crljena.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA