LajkovacVesti

Put za Miloševiće u Nepričavi dobio asfalt

Iz Programa rehabilitacije za prvu polovinu ove godine, asfaltiran je put za Miloševiće u Nepričavi. U pitanju je deonica od 500 metara, a radove je izvodilo Preduzeće za puteve Valjevo. Ovo je veoma važna deonica jer izlazi na put koji spaja Lajkovac i Ub, i meštanima skraćuje putovanje.

Nepričava, asfaltiranje

Ostalo je još oko kilometar da se ova deonica potpuno završi, a ona će najverovatnije biti uređena sledeće godine, a razlog je epidemiološka situacija koja je usporila sve radove tokom ove sezone, rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković prilikom obilaska radova.

Andrija Živković
Andrija Živković

Nakon što je asfalt dobila ulica Kralja Milutina u selu Lajkovac, iz Programa rehabilitacije za prvu polovinu ove godine, i put za Miloševiće u Nepričavi, u dužini od 500 metara je asfaltiran. Razlog kašnjenja ovih radova je epidemija koronavirusa sa kojom se i dalje bori gotovo cela planeta. Izvođač radova je valjevsko Preduzeće za puteve.

Put za Miloševiće u Nepričavi

Mesna zajednica Nepričava je u prethodnom periodu, a zahvaljujući angažovanju odbornika iz ovog mesta, uspela da u značajnoj meri popravi infrastrukturu, ocenio je prilikom obilaska radova predsednik lajkovačke opštine Andrija Živković.

Put za Miloševiće je od velikog značaja za sve meštane Nepričave, a da bi se deonica potpuno završila, neophodno je da asfalt dobije još deonica u dužini od jednog kilometra.

Nepričava

U ime meštana, rukovodstvu opštine na radovima se zahvalio predsednik Mesne zajednice Nepričava Vićentije Jeremić, naglasivši da se nada dobroj saradnji sa lokalnim rukovodstvom i u narednom periodu.

Vićentije Jeremić
Vićentije Jeremić

U sklopu Programa rehabilitacije, već u sredu 12. avgusta, biće asfaltiran i put za Pavloviće u Bajevcu. Prema rečima Andrije Živkovića, plan je da se i u narednom periodu radi na poboljšanju putne infrastrukture u ovoj opštini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA