BeogradLazarevacVesti

Rad škola u skladu sa epidemiološkim merama

Epidemiološka situacija u svim osnovnim školama na teritoriji Lazarevca je stabilna. Za sada ni jedno odeljenje nije prešlo na online nastavu, potrvrdila je za RTV GEM Verica Anđelić. Fondacija Novaka Đokovića je svim prvacima u Srbiji pa i u našoj opštini darovala zaštitne maske sa srebrnim nitima i zeolitom kao i antibakterijski gel. Protekle nedelje OŠ “ Vuk Stefanović Karadžić“ u Stepojevcu je obeležila dan škole. Program koji je trajao tokom cele nedelje prilagođen je trenutnoj epidemiološkoj situaciji, uz poštovanje svih propisanih mera.

Verica Anđelić

Epidemiološka slika i zdravstveno stanje dece prate se svakoga dana. U skladu sa propisanom procedurom Ministarstvo prosvete se na nedeljnom nivou obaveštava o trenutnoj situaciji u školama. Na teritoriji GO Lazarevac ni jedno odeljenje za sada nije prešlo na online nastavu, a zdravstvena slika dece je dobro.

stepojevac

Poslednja nedelja oktobra u OŠ “Vuk Stefanović Karadžić“ u Stepojevcu protekla je u znaku dana škole i manifestacije “Vukovi dani“. Tokom cele nedelje realizovan je program posvećen reformatoru srpskog jezika po kome ova škola nosi ime.

škola 3

U OŠ “Vuk Stefanović Karadžić“ privode se kraju sve investicione aktivnosti na uređenju matične i područnih škola. U Leskovcu će do kraja nedelje biti završeno krečenje škole u Leskovcu, zamenu podova u jednom delu škole u Stepojevcu, krečenje fiskulturne sale. Svi napori zaposlenih u školi usmereni su na to da higijenske mere budu na najvećem mogućem nivou.

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA