BeogradLazarevacVesti

Radovi u završnoj fazi u OŠ „Vojislav Voka Savić“

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević obišao je OŠ „Vojislav Voka Savić“ gde se izvode završni radovi na prvoj fazi rekonstrukcije ovog školskog objekta. Trenutno se privode kraju radovi u toaletima ali i na fasadi zgrade. Sledeće godine očekuju nas kompletni radovi na unutrašnjem uređenju ne samo ove škole, već i u drugim školskim objektima, rekao je Stević.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, posetio je Osnovnu školu „Vojislav Voka Savić“, gde su u toku završni radovi prve faze rekonstrukcije školskog objekta. Trenutno se finalizuju radovi u toaletima, kao i na fasadi zgrade.

Bojan Stević je najavio da nas naredne godine očekuju kompletni radovi na unutrašnjem uređenju ne samo ove škole, već i u drugim školskim objektima.

Pored osnovnih škola, rekonstrukcije objekata očekuju i Tehnička škola „Kolubara“ kao i „Gimnazija“, dodaje predsednik.

Opština Lazarevac sa posvećenošću brine o deci i unapređenju obrazovanja kako bi stvorila optimalne uslove za njihov rast i razvoj. Kroz različite inicijative i projekte, lokalna samouprava aktivno radi na podizanju kvaliteta obrazovnog sistema i stvaranju podsticajnog okruženja za učenje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA