BeogradLajkovacLazarevacVesti

Asfaltiran deo puta u dužini od 850 metara prema brdu Čovka

Deo puta u dužini od 850 metara prema brdu Čovka u Mesnoj zajednici Županjac asfaltiran je zahvaljujući saradnji dve susedne opštine, Lazarevac i Lajkovac. Na proleće će biti nastavljeno asfaltiranje još 400 metara bočnih ulica koje izlaze na ovaj puta, ali i da se nastavi deo puta ka spomeniku. Dobra međuopštinska saradnja traje već dugi niz godina ali ćemo se potruditi da u narednom periodu je podignemo na viši nivo, a naredno pitanje koje se odnosi na obe opštine je rešavanje problema vodosnabdevanja, rekli su prilikom obilaska radova predsednici opština Bojan Stević  i Andrija Živković.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji opština Lazarevac i Lajkovac, ovih dana je značajan deo puta ka brdu Čovka dobio novi izgled. Asfaltiran je deo puta u dužini od 850 metara a ovo je samo prvi korak ka daljem unapređenju infrastrukture u ovom delu. Predsednici opština Lazarevac i Lajkovac, Bojan Stević i Andrija Živković, zajedno su obišli novoasfaltirani deo puta i izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima. Istakli su da je ova saradnja između dve opštine već dugi niz godina dobar primer međuopštinske koordinacije i zajedničkog rada na unapređenju života građana.

Ova zajednička inicijativa predstavlja samo početak, a lideri opština najavljuju napore da podignu međuopštinsku saradnju na viši nivo. Fokus će biti usmeren na rešavanje ključnih problema, a jedan od prioritetnih zadataka jeste poboljšanje sistema vodosnabdevanja u oblasti.

„U narednom periodu trudićemo se da još više unapredimo saradnju između Lazarevca i Lajkovca. Naš cilj je da zajedničkim snagama rešavamo probleme koji su od suštinskog značaja za naše građane. Trenutno smo posvećeni rešavanju problema vodosnabdevanja i radimo na planu koji će omogućiti stabilno i kvalitetno vodosnabdevanje za sve stanovnike ovog područja“, naglasio je predsednik opštine Lajkovac, Andrija Živković.

Ovaj projekat asfaltiranja puta i dalje unapređenje infrastrukture svedoči o pozitivnim rezultatima koje zajednički trud i saradnja mogu postići. Lazarevac i Lajkovac, kao susedne opštine, predstavljaju primer kako zajedno mogu doprineti kvalitetnijem životu svojih građana, stvarajući održivu i prosperitetnu zajednicu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA