BeogradLazarevacVesti

Rakić zadovoljan 2022. godinom

Direktor Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ Aleksandar Rakić izjavio je da je zadovoljan kako je ovo preduzeće poslovalo u 2022. godini. Ukoliko se okonča pitanje poreza i doprinosa za koje postoji obećanje da će biti rešeno, onda ću zaista biti zadovoljan, dodao je Rakić. Napominje da su u poslednjih godinu i po dana rešeni mnogi problemi koji su mučili poslovodstvo i zaposlene u komunalnom preduzeću.

JPKP Lazarevac

Direktor Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ Aleksandar Rakić izjavio je da je zadovoljan poslovanjem preduzeća u 2022. godini. Ističe da su u poslednjih, godinu, godinu i po dana, rešeni mnogi problemi koje duže vreme muče zaposlene i rukovodstvo lazarevačkog komunalnog preduzeća.

Aleksandar Rakić
Aleksandar Rakić

Rakić kaže da je smanjen broj zaposlenih, da niko nije ostao bez posla, te da se krenulo u rešavanje problema vodosnabdevanja, koje je tokom protekle godine, prema njegovoj oceni, bilo korektno, i pored velikih suša.

Rakić se nada da će se tokom ove godine osetiti boljitak ali i nastaviti rešavanje aktuelnih problema i raditi na daljem napretku komunalnog preduzeća.

Zgrada lazarevačkog komunalnog preduzeća

Svim sugrađanima Rakić je poželeo srećne praznike, u želji da 2023. godina bude uspešnija i bolja od prethodne.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Rakić zadovoljan 2022. godinom

  • Aleksandar Sasa Rakić direktor JPKP…. Lepo …Samo gospodin je lažov pouzdano tvrdim. Poznat po tv novelama koje sam kreira po preduzeću umesto da rukovodi ozbiljno istim…Uostalom sve je jasno…On je iz Kremne čovek , šumarski fakultet…Bravo za njega i one koji su ga doveli🤮

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA