BeogradLazarevacVesti

Raspisan konkurs za nagrade Gradske opštine Lazarevac

Obaveštavaju se pravna i fizička lica sa područja gradske opštine Lazarevac da je 21.maja 2018. Komisija za dodelu javnih priznanja Skupštine gradske opštine Lazarevac uputila poziv za dostavljanje predloga za nagrade gradske opštine Lazarevac za 2018. godinu. Nagrade gradske opštine Lazarevac su: VIDOVDANSKA NAGRADA GRADSKE OPŠTINE LAZAREVAC, NAGRADA ZA STVARALAŠTVO MLADIH I NAGRADA GRADSKE OPŠTINE LAZAREVAC U OBLASTI PROTIVPOŽARNE ZAŠTITE.

Predlozi za nagrade Gradske opštine Lazarevac mogu se dostaviti Komisiji za dodelu javnih priznanja Skupštine gradske opštine Lazarevac do 15.06.2018. godine, na obrascima koji se mogu preuzeti u zgradi gradske opštine Lazarevac, u kancelariji broj 59 (drugi sprat) ili na sajtu opštine www.lazarevac.rs.

Lazarevac,-Raspisan-konkur

VIDOVDANSKA NAGRADA dodeljuje se za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti privrede, obrazovanja i vaspitanja, nauke, kulture, zdravstvene zaštite, socijalne i dečije zaštite, sporta, lokalne samouprave i svim drugim vidovima stvaralaštva u gradskoj opštini Lazarevac, pravnim licima, udruženjima građana i pojedincima, koji imaju sedište, odnosno prebivalište na teritoriji gradske opštine Lazarevac najmanje godinu dana pre dana objavljivanja poziva za dostavljanje predloga za Vidovdansku nagradu.

NAGRADA GRADSKE OPŠTINE LAZAREVAC ZA STVARALAŠTVO MLADIH dodeljuje se za najuspešnije rezultate i ostvarenja učenika i studenata koji imaju prebivalište na teritoriji gradske opštine Lazarevac najmanje godinu dana pre dana objavljivanja poziva za dostavljanje predloga za nagradu.

Lazarevac,-Raspisan-konkur

NAGRADA GRADSKE OPŠTINE LAZAREVAC U OBLASTI PROTIVPOŽARNE ZAŠTITE dodeljuje se pojedincima za njihov izuzetan doprinos u oblasti protivpožarne zaštite kroz delovanje u okviru dobrovoljnih vatrogasnih društava, preduzeća, ustanova i drugih organizacija.

Izuzetno, nagrade, osim Nagrade gradske opštine Lazarevac u oblasti protivpožarne zaštite, se mogu dodeliti i istaknutim pojedincima, pravnim licima, udruženjima građana, učenicima i studentima iz drugih sredina za doprinos razvoju gradske opštine Lazarevac i zasluge na unapređenju saradnje sa gradskom opštinom.

Inicijativu za dodelu nagrada gradske opštine Lazarevac mogu dati preduzeća, privredna društva i ustanove, mesne zajednice i udruženja građana.

images

Pravo inicijative za dodelu nagrada imaju i pojedinci i grupe građana sa područja gradske opštine Lazarevac.

Inicijativa za dodelu nagrada mora biti obrazložena i mora sadržati podatke o radu i rezultatima rada predloženih kandidata.

Predlozi za nagrade gradske opštine Lazarevac mogu se dostaviti Komisiji za dodelu javnih priznanja Skupštine gradske opštine Lazarevac do 15.06.2018. godine, na obrascima koji se mogu preuzeti u zgradi gradske opštine Lazarevac, u kancelariji broj 59 (drugi sprat) ili na sajtu opštine www.lazarevac.rs.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA