BeogradLazarevacVesti

Rekonstrukcija prve zgrade opštine počinje u novembru i služiće kao uslužni centar za potrebe MUP-a

Rekonstrukcija prve zgrade opštine počinje u novembru i biće pretvorena u uslužni centar MUP-a koji će služiti za izdavanje ličnih dokumenata. Prostor će imati 600 kvadrata i biće urađen na dve etaže i imaće oko 10 šaltera na kojima će naši sugrađani moći da izvade sva neophodna dokumenta. Planirano je da radovi budu završeni u prvoj polovini godine a sredstva za ovu namenu obezbedio je Grad Beograd, rekao je predsednik opštine Bojan Stević. Prostor u kojem se trenutno obavljaju ovi poslovi i dalje će ostati na korišćenje pripadnicima Ministartva unutrašnjih poslova.

Rekonstrukcija prve zgrade opštine počinje u novembru, a ova zgrada će biti pretvorena u uslužni centar Ministarstva unutrašnjih poslova, s ciljem omogućavanja izdavanja ličnih dokumenata. Novi uslužni centar će se prostirati na 600 kvadrata i biće organizovan na dve etaže, opremljen sa oko 10 šaltera kako bi se omogućilo našim sugrađanima da brzo i efikasno izvade sva neophodna dokumenta. Predsednik Bojan Stević naglasio je da su sredstva za realizaciju ovog projekta obezbeđena od strane Grada Beograda.

Stević je izrazio zadovoljstvo ovim projektom i istakao da se očekuje da radovi budu završeni u prvoj polovini naredne godine.

Trenutni prostor u kojem su se obavljali poslovi vezani za izdavanje ličnih dokumenata i dalje će biti na raspolaganju pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, čime će se osigurati kontinuitet usluga i zadovoljstvo građana.

Ova inicijativa će znatno olakšati i ubrzati procese izdavanja dokumenata, pružajući bolju podršku i usluge sugrađanima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA