BeogradLazarevacSportVesti

Roda 3×3 karavan u Lazarevcu, basketaši iz Užica pobednici turnira

RODA 3×3 karavan tokom vikenda posetio je Lazarevac. Ove godine 12 ekipa nadmetalo se za titulu pobednika a najbolji su bili Užičani, kojima je predsednik opštine Bojan Stević uručio ček od 100 hiljada dinara, dok je drugoplasirana ekipa je iz Krupnja osvojila ček na 20.000 i opremu Košarkaškog saveza Srbije. Turnir se uspešno već sedmu godinu realizuje u našem gradu uz podršku Saveta za mlade i Kancelarije za mlade GO Lazarevac.

Ekipa iz Užica trijumfovala je na turniru 3×3 koji je u nedelju održan u Lazarevcu i u finalu savladala tim iz Krupnja rezultatom 21:19. Turnir u Lazarevcu organizovan je kako i dolikuje najboljim basketašima, a da naš grad voli ovaj sport dokazuju i brojni navijači koji su tokom celog dana pratili mečeve u Glavnoj ulici u Lazarevcu. Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević uručio je nagrade pobednicima turnira i iskoristio priliku da najavi Sajam sporta koji će u našem gradu biti organizovan sredinom septembra.

Uroš Stolić iz Saveta za mlade GO Lazarevac rekao je da naš grad sa velikim ponosom i trudom već sedam godina pruža podršku ovom truniru i trudi se da bude dobar domaćin. Svake godine na različitim lokacijama u gradu organizujemo turnir 3×3 kako bi promovisali grad i naše goste upoznali sa potencijalima kojima opština raspolaže.

Stolić je najavio u septembru i turnir 3na3 ali u fudbalu, koji bi trebalo da se organizuje u okviru manifestacije Sajam sporta.

Karavan Roda 3×3 nastavlja svoj put dalje a Lazarevac sa nestrpljenjam očekuje sledeću godinu kada će po osmi put biti domaćin ovog sportskog događaja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA