Saobraćajna nesreća na pružnom prelazu u Velikim Crljenima, jedna osoba poginula

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21:30 minuta dogodila na pružnom prelazu u Velikim Crljenima kod restorana “Sumeđ“, kako RTV GEM nezvanično saznaje nastradao je šezdesetogodišnji D.B. koji je upravljao vozilom marke Hyundai, aranđelovačkih registarskih tablica.

Vozilo marke Hyndai se kretalo iz pravca Ibarske magistrale ka Velikim Crljenima, kada je iz za sada neutvrđenih razloga ne poštujući upozoravajuću pružnu signalizaciju, delimično udarilo u rampu na pružnom prelazu koja je bila spuštena i zatim se sudarilo sa vozom koji je u tom trenutku prolazio industrijskom prugom. Voz se nakon sudara zaustavio tek posle 350 metara. Ovaj pružni prelaz je pod video nadzorom JP EPS u cilju obezbeđenja železnice, a kako nezvanično saznajemo pravovremenom reakcijom Monitoring centra u Obrenovcu ekipe hitne sluzbe i policije izašle su na lice mesta u najkraćem roku.

Na mestu događaja danas nije bilo vidljivih tragova nesreće a ekipa RTV GEM uverila se da sva neophodna signalizacija na ovom pružnom prelazu funkcioniše besprekorno.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Saobraćajna nesreća na pružnom prelazu u Velikim Crljenima, jedna osoba poginula

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA