BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Sastanak Stevića sa lazarevačkim prosvetarima

U sali Predsedništva Gradske opštine Lazarevac održan je radni sastanak Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola sa predsednikom opštine Bojanom Stevićem. Na sastanku je bilo reči o planovima za 2023. godinu. Prema Stevićevim rečima, opština Lazarevac je u  saradnji sa Gradom Beogradom tokom ove godine završila postupke ozakonjenja pet škola, a da se legalizacija škole „Slobodan Penezić Krcun“, očekuje naredne godine. Sredstva za ovaj posao biće opredenjena u budžetu opštine za 2023. godinu.

Sastanak prosvetara sa Stevićem

Radni sastakak Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Lazarevac održan je u sali Predsedništva sa predsednikom Bojanom Stevićem. Na sastanku se govorilo o planovima za 2023. godinu i sagledalo se na koji način Sekretarijat za obrazovanje i resorno ministarstvo mogu da unaprede obrazovni sistem u Lazarevcu, izjavio je Stević.

Sastanak prosvetara sa Stevićem

Predsednica Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola Verica Anđelić rekla je da je sastanak inicirao predsednik Stević. Na sastanku se pričalo o prioritetima lazarevačkih škola i šta je neophodno da se uradi kako bi bezbednost dece bila na zadovoljavajućem nivou.

Sastanak Stevića sa prosvetarima

Stević je ovom prilikom napomenuo da se uskoro očekuje rekonstrukcija jednog broja osnovnih škola, kao i srednjih, i to po pitanju energetske efikasnosti ovih objekata.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA