BeogradLazarevacSportVesti

Sedmi „Grejtest open“ okupio boksere iz Srbije i susednih zemalja

U organizaciji Boks kluba „Grejtest“, po sedmi put održan je Međunarodni turnir u boksu „Grejtest open“. Ove godine borbe su održane u Glavnoj ulici a odlična organizacija i dobri domaćini, i ove godine bili su više nego dovoljan razlog da manifestacija okupi boksere, ne samo iz naše zemlje već i regiona, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore. Preko 70 takmičara odmerilo je snage u tri kategorije: juniori, kadeti i omladinci.

Lazarevac je bio grad boksa tokom dva dana, 7. i 8. juna a oko 75 boksera okupilo se na sedmom Međunarodnom turniru „Grejtest open“. Ove godine pored naše zemlje, učešće su uzeli bokseri iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske i Crne Gore. Filip Damjanović. Trener boks kluba „Grejtest“ kaže da su takmičari spremni i da su mečevi bili teški ali i interesantni za brojnu publiku koja je uživala u mečevima na glavnom lazarevačkom šetalištu.

Domaćini su pokazali i opravdali reputaciju kao izuzetni organizatori, pa je i razlog više za boksere da se rado vraćaju na ovaj turnir svake godine. Dodaju da je sezona bila uspešna, l što se tiče nastupa na takmičenjima i da spremaju novu generaciju budućih boksera.

Osim što je pružio priliku takmičarima da pokažu svoje veštine, „Grejtest Open“ je takođe služio kao platforma za razmenu iskustava i prijateljsko druženje među bokserima iz različitih zemalja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA