Šest fudbalskih klubova dobilo opremu

Na inicijativu rukovodstva Fudbalskog saveza opštine Lazarevac i uz podršku Saveza sportova, Gradska opština Lazarevac je preko Saveta za sport obezbedila kompletnu opremu za šest fudbalskih klubova koji se takmiče pod okriljem Fudbalskog saveza opštine Lazarevac, kao i za jedan tim koji se takmiči u okviru Fudbalskog saveza Beograda. Opremu je klubovima podelio predsednik opštine Bojan Stević.

Gradska opština Lazarevac na inicijativu Fudbalskog saveza i uz podršku Saveza sportova i Saveta za sport, uručila je kompletnu sportsku opremu za šest fudbalskih klubova koji se takmiče pod okriljem Fudbalskog saveza Lazarevca, i jednom klubu koji se takmiči u okviru Fudbalskog saveza Beograda. Opremu je u prostorijama Fudbalskog saveza svečano uručio Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac.

Sportsku opremu su dobili FK Mladi Radnik iz Junkovca, FK 20. oktobar iz Trbušnice, OFK Borac iz Arapovca, OFK Polet iz Mirosaljaca, FK Sloboda iz Stubice i ranije FK Budućnost iz Dudovice.

Stević je ovom prilikom istakao da klubovima koji ovom prilikom nisu dobili sportsku opremu, opština pomaže na druge načine, izmirenjem članarina, kotizacija, infrastrukturnim radovima i celokupnom daljom podrškom u njihovom radu i funkcionisanju.

Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac
Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac

Bojan Stević je pozvao sugrađane da svoje mališane maksimalno aktiviraju ka sportu, dok će opština biti ta koja će ulaganjem u sport, sportske objekte i terene učiniti sve kako bi oni imali najbolje uslove za bavljenje njim.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA