Šest medalja bokserima Grejtesta

Prvenstvo Beograda u boksu održano je 27. i 28. novembra, na kojem su mladi bokseri kluba Grejtest iz Lazarevca ostvarili izuzetne rezultate i osvojili šest medalja. Grejtest je učestvovao i na takmičenju „Nevidljivi heroji“ koje je održano u Novom Sadu 20. novembra, u organizaciji Kluba borilačkih veština „Patriote“, i ostvario zapažene rezultate. U Lazarevcu 25. decembra održaće se kolo Lige Beograda, gde će učestvovati bokseri iz cele Srbije. Ovo takmičenje biće otvorenog tipa za sve učesnike, a organizator je Bokserski klub Grejtest.

Međunarodni bokserski turnir u seniorskoj konkurenciji „Nevidljivi heroji“, u organizaciji Kluba borilačkih veština „Patriote“ održan je 20. novembra u Novom Sadu. Na ovom takmičenju učestvovali su i bokseri Grejtest kluba iz Lazarevca, i ostvarili izuzetne rezultate. Na pojedinačnom Prvenstvu Beograda koje je održano 27. i 28. novembra, učestvovalo je preko 30 klubova sa oko 100 takmičara. Sa šest osvojenih medalja, Grejtest je jedan od najuspešnijih klubova u Beogradskom savezu, izjavio je za Gem, trener Miloš Galjak.

Nikola Cvetković, takmičio se na turnirima u Novom Sadu i Beogradu, i osvojio dve zlatne medalje. Prema rečima mladog boksera konkurencija je bila jaka.

Kolo lige Beograda u organizaciji Bokserskog kluba „Grejtest“, održaće se u Lazarevcu 25. decembra. Takmičenje je otvorenog tipa za sve učesnike. Povodom pet godina rada kluba Grejtest, upravni odbor okupiće članove i prijatelje kluba u biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA