BeogradVesti

Siniša Mali obišao Palilulsku pijacu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na izgradnji nove Palilulske pijace i poručio da će Beograđani, po okončanju izgradnje, moći da uživaju u najmodernijem i najfunkcionalnijem pijačnom objektu u Srbiji, ali i u ovom delu Evrope.

Siniša Mali je istakao da će radovi biti završeni na proleće 2019. godine, kada će Palilulska pijaca biti najlepša, najmodernija i jedina potpuno natkrivena pijaca u našem gradu.

Prema njegovim rečima, paralelno sa radovima na izgradnji nove pijace biće sređene i fasade okolnih zgrada, uključujući i Petu beogradsku gimnaziju. Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić zahvalio je Gradu Beogradu i gradonačelniku.

Siniša Mali obilašao Palilulsku pijacu
Siniša Mali

„Gradske Pijace” nisu nikada postizale bolje rezultate, a svih 11 miliona evra koji će biti uloženi u novu Palilulsku pijacu dolaze iz sopstvenih sredstava, što dovoljno govori o važnosti konsolidacije javnih finansija. Vratili smo nasleđene dugove bivše gradske vlasti i sada možemo da investiramo u nove pijace, parkove i fasade, odnosno sve ono što život u Beogradu čini boljim i lepšim – zaključio je Mali.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA